През изминалия уикенд българите в Англия и по-специално тези в Борнмът посрещнаха Татяна за един празничен концерт.

Певицата бе първата българска звезда с концерт там, а домакин бе клуб Еden. Участието премина повече от емоционално, защото там присъстваха много българи, които от доста години не са се прибирали в България и затова се радваха от сърце до ранни зори с Татяна. Тя не скри задоволството си, че всички там вече знаят актуалния й хит – “Бивша за секс”.

“Стана ми много приятно, когато видях, че хората не само танцуваха на нея, а и пееха заедно с мен. Много от тях ми споделиха, че това е една от любимите им песни този сезон”, разкри изпълнителката.

Много български хора се извиваха през цялата нощ, а българското знаме също бе част от вечерта.

Топлото посрещане от страна на домакините и страхотното време бяха повод Татяна да се наслади и на забележителностите в курортното градче. Изпълнителката сподели, че времето е било необичайно топло за Англия и дори домакините са били учудени от яркото слънце, имайки предвид, че там почти винаги е мрачно и дъждовно.


“Този град е адски красив, подреден и зелен, от всякъде лъхаше много настроение, хората бяха много усмихнати, позитивни и лятно настроени. Ходихме до морето, но за жалост не бях си взела банските”, с усмивка споделя певицата и допълва, че е имала прекрасната възможност да се разходи и с корабче, за да разгледа града от различен ъгъл.

С много положителни емоции Татяна се прибра от Англия, а вече е заредена с много настроение за нови ангажименти тази пролет и срещи с българската публика.