Нападателят на „Леверкузен“ Наско Курдов е бесен от изказването на силиконовата Катрин Вачева, че юношата на „Левски“ също й е налагал психически тормоз.

Според него тя е лъжкиня и не спира да изнудва футболистите. За нея не спира да се говори напоследък, след като тя обяви, че е бита от Орлин Орлинов.

„Мис Силикон“ Вачева нападна и Курдов, заявявайки, че е абсолютно същият "психично болен човек, какъвто е и Орлин".

От своя страна Наско веднага се защити: “ Как може изобщо да й вярвате на тази измислена героиня ", учуден е младежът.

“ Предлагам да спрем да я правим известна. Тя говори пълни глупости. Преди време имах вземане-даване с нея, но нито съм й посягал, нито съм я заплашвал. Не спира да изнудва футболистите. Използвала е момента, че си е правила операция на носа и уж, че Орлин я е бил", коментира Курдов.



Дали Курдов е тормозил силиконката или не, не знаем. A дали Орлин Орлинов е бил Катрин Вачева, ще стане ясно в съда. Дотогава не се наемаме да защитаваме нито едната, нито другата страна. Досега изнесохме само факти, а много скоро истината ще излезе на яве. Да се надяваме само, че законите в родината ни този път ще влязат в сила и в случай, че Вачева лъже да си понесе последствията също, както и ако предполагамият бияч е виновника в интригата.

Ние оставаме отворени за мненията и защитата на всички потърпевши от скандалите покрай Катрин Вачева!