Снощи по време на лайфа в "Къртицата" бяха поредните елиминации. Една срещу друга се изправиха футболната фенка Марияна и друга участничка от шоуто - Марина.

Марияна бе номинирана от зрителите като запоздозряна, но вотът бе по-скоро наказателен, тъй като блондинката заведе участниците на дербито "Локомотив Пловдив" - "Ботев Пловдив" и застраши живота им. Тя показа фланелка на "Локо", въпреки че седеше при фенове на "Ботев". Така полетяха камъни към нея и към останалите участници, които я придружиха на мача. С това си действие тя си навлече гнева както на своите съквартиранти, така и на зрителите.

Снощи Марина пък бе номинирана от участниците в Базата, като заподозряна. Така двете момичете се изправиха една срещу друга на теста, но футболната фенка не издържа на напрежението, даде по-малко верни отговори и си тръгна от шоуто завинаги.

На финалния въпрос - дали тя е "къртицата", пловдивчанката каза "Не", което означава, че предателят за пореден път успя да се спаси и все още живее в Базата, пише lifestyle.bg.