Къщата, през която се изнизаха истински звезди, но и тонове персони с претенции, че са каймака на родния елит, заприлича на бунище, видя ПИК. Сравнението е точно на място, тъй като на много от съквартирантите, продавали се през годините на продукцията, мястото им е точно там - на бунището.


Тази есен, за щастие, постройката няма да събира утайките на хайлайфа, след като проектът бе свален от ефира на Нова телевизия заради срамно нисък рейтинг. Очакваше се къщата край Нови хан да бъде срината до основи и на мястото й да "изникнат" нови студия. С днешна дата обаче ВИП-квартирата продължава да грози комплекса, от който се излъчва и "На кафе", и като изоставен паметник да напомня за нявгашната си слава.

Бившето звездно убежище в момента явно се използва като сметище - от всичките му страни е заринато с непотребни и изпочупени пана и реквизити за шоуто. При все, че постройката е буквално на метри от пътя София - Нови Хан, и всички пътуващи по трасето стават свидетели на тази мизерия. След негативите, които шоуто си навлече в последните няколко сезона заради извиращите от Къщата вулгаризми, побоища и селяния, демонстрирани от персони, наричащи себе си ВИП, тази година Нова телевизия реши да не подновява лиценза от холандската телевизионна продуцентска компания "Ендемол".

Като цяло воайорското предаване се изчерпва и в световен мащаб. Миналата есен и продуцентите на британската версия обявиха края му.