Овен - Ще бъдете преизпълнени с неочаквани идеи и готови коренно да промените вашите планове. В работата може да разчитате на късмет и евентуален успех. Лошото е, че сте лесно раздразнителни и прекалено упорити.

Телец - Денят може да започне с огорчение за вас. Ще срещнете някои трудности в предобедните часове. Не се палете от дреболии и не се увличайте по спорове. Избягвайте доколкото е възможно общуването.

Близнаци - Енергичността днес не е вашата силна страна. Липсват ви перспективи. Идеите ви ще бъдат нереалистични, задръжка в получаването на информацията, лошо протичане на всяка интелектуална дейност.

Рак - Сега вие трябва да бъдете предпазливи и внимателни. Доверявайте се повече на интуицията си. Голяма е вероятността да бъдат извършени грешки. Лесно ще се дразните от всичко и самите вие може да провокирате конфликт.

Лъв - В днешния ден вероятно ще се убедите в справедливостта на поговорката, че “мълчанието е злато”. Доказвайте сериозността на вашите намерения с реални действия, а не само с разсъждения.

Дева - Чувствата ви вече ще бъдат по-спокойни и овладени. Нараства вниманието ви към детайлите. Ще проявявате в действията си акуратност, точност и педантичност. Възможни са сериозни конфликти на основа взаимоотношения в колектив.

Везни - „Умереност” трябва да е вашият девиз през днешния ден. Старайте се по-малко да общувате и повече време да прекарате в уединение. Избягвайте да се поддавате на изкушението да похапвате и да преяждате.

Скорпион - Възможно е да останете днес по-дълго време сами или да се почувствате самотни, но не бързайте да се разстройвате. Имате рядката възможност да си отдъхнете, да си съберете мислите и да се настроите на позитивна вълна.

Стрелец - В този ден можете да се сблъскате с непредвидими трудности и обстоятелства, но всичко е преодолимо. Нужно е само да вярвате повече в себе си и да обмислите по-внимателно действията си.

Козирог - Този ден може да стане начало на нещо важно за някои от вас. Не отлагайте за утре това, което можете да направите днес. Не си позволявайте да стоите без работа. Довършете започнатото.

Водолей - Желанието за промяна може да стане необикновено силно през днешния ден и да определи хода на вашите действия, но не е сега точният момент. Избягвайте всячески неразумните стъпки. Вашите недоброжелатели изобщо не дремят.

Риби - Днес избягвайте да сте много дейни и предприемчиви, да поемате рискове и да вземате важни решения. Не насилвайте събитията и бъдете уверени, че всичко ще се получи както трябва.