Овен- Има вероятност през деня да бъде нарушен душевният ви покой. Вашето самочувствие като цяло може да пострада. Ще настъпи изясняване на някои обстоятелства или разкриване неизвестни досега неща за вас.

Телец- Денят е благоприятен за активните, но добре обмислени действия. Важно е всичко да правите точно навреме. Постарайте се да се освободите от излишните ангажименти и да изкарате вечерта спокойно.

Близнаци- Денят е свързан с психологически прегради и спадане на самочувствието. Даден приятелски съвет може да се окаже грешен и не точно за вашия случай. Не пренебрегвайте преди всичко собствения си здрав разум.

Рак- Оформят се добри възможности пред вас. Късметът ще ви съпътства дори да не забелязвате присъствието му. Може би по-късно ще си дадете сметка за това. Ще се върнете към нещо, което преди сте игнорирали.

Лъв- Проявете малко повече активност. Има обещаващи показатели за успех на вашите начинания, но лесно можете да се подведете сами или от другите. Служебните дела ще изискват максимална концентрация, дисциплина и организираност.

Дева- Денят като цяло е благоприятен. Ще има подем на енергията ви. Бъдете обаче повече внимателни в действията си, тъй като сте слонни да допускате нелепи грешки. Може би сте повече разсеяни от обикновено.

Везни- Бъдете предпазливи! Склонни сте да пренебрегнете много важни факти или задължения, просто защото не ви се занимава с тях. Добре е да не пазарувате, защото има вероятност после да съжалявате за направените покупки.

Скорпион- Обстоятелствата около вас ще имат развитие в съзидателно направление. Възприемате мислите и чувствата на другите хора почти телепатично. Вашите силни желания ще трябва да се регулират с помощта на клапана за самоконтрол.

Стрелец- Отложете важните неща през днешния ден. Усилията ви вероятно ще се окажат напразни. Избягвайте всякакви комерческите сделки. В семейството ви могат да настъпят някакви незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки.

Козирог- Добрата организация на делата ви ще спомогне за по-добрите успехи. Сега е времето на решителните действия. По-малко критикувайте. Благоприятен ден за решаване на въпроси от финансов характер.

Водолей- Вашата умереност ще накара някои хора да се вгледат по надълбоко във вас. Не предприемайте кардинални решения днес. Всякакви ваши действия могат да се обърнат срещу вас.

Риби- Внимавайте с кого се събирате днес, защото общуването с неподходящи хора ще окаже директно влияние върху чувствата ви и ще повлияе върху настроението ви, което и без това не е стабилно.