Мегз Каканашева и Къци Вапцаров са само част от новите-стари герои на хитовото тв шоу "Черешката на тортата" в новия му сезон. Кулинарната поредица тръгва от 9 декември в 20.00 часа по Нова телевизия.

Старт на първото кулинарно дерби за сезона поставя писателката Гери Турийска, която като на игра с много експерименти, ще подготви страхотна вечеря. Неин помощник в кухнята ще бъде съпругът ѝ Ясен.

Втора в ролята на домакин влиза Мис Плеймейт 2019 – Михаела Тодорова. Сексапилната красавица разбива всички предразсъдъци и приготвя впечатляваща българска вечеря. В сряда зрителите ще влязат в модерния дом на неособено популярния модел Сократ Сократов, където с помощта на негова приятелка, ще покаже „най-голямото готвене“ в живота си.

Миглена Каканашева-Мегз е четвъртият домакин в „Черешката на тортата“. Тя кани гостите в родния си дом в град Раковски. Помощник в кулинарното приключение е нейният любим, с когото приготвят традиционна българска вечеря. 

Кулинарното дерби закрива телевизионният водещ и един участниците в „Маскираният певец“ Къци Вапцаров. Той посреща гостите в дома си, а преди това за пазара и вечерята му помага неговият голям син. Двамата смайват компанията с меню на гръцка тематика.