Къци Вапцаров се оказа истински психопат. Шоуменът бил толкова вманиачен в това да получава общественото одобрение, че постоянно мислел как да е победителят във всички публични занимания, с които се захване.

Сега последната му цел е да бъде печеливш в колкото се може повече лайвове на „Като две капки вода".

Решимостта му се увеличила, след като вчера именно той бе победителят от концерта на шоуто. ТВ водещият се превъпллати в образа на Лили Иванова, като за да е по-достоверно представянето му дори си направи кола маска на краката.

Той изгледал първата си изява в имитационното шоу в образа на Васил Найденов около 100 пъти, за да разбере къде са му грешките, така че да не допуска същите пропуски, докато играе следващия образ, който му се падне. Вапцаров строил цялата си фамилия да изгледа на запис всички негови репетиции, за да му кажат къде се справя добре и къде не. Педантичният Къци искал да е напълно съвършен. У дома не позволявал да се говори за нищо друго, единственото и най-важно нещо било участието му в „Като две капки вода". Жена му вече била на път да изтрещи тотално, тъй като Къци й се обаждал през половин час, за да я пита за едно или друго нещо и да иска нейните съвети.

„Взима се много насериозно и вярва, че в момента всичко, свързано с неговата личност, е най-важното нещо", коментират изумени негови колеги, пише ''Всеки ден''.