Къци отвръща на удара! Шоуменът най-после събра смелост и започна да отмъщава на жените в Къщата за номерата, които му погаждат.

Този път по идея на Камелия, леглото на Къци бе обградено с дръвчета, върху които Орлин и Люси опънаха чаршафи, без водещият да ги усети. След като се събуди и видя какво са направили, Къци започна нервно да подрежда, след което се ''инсталира'' над главата на Никол, за да я притеснява.

На следващия ден Къци реши да си поиска извинение от дамите. Никол и Златка обаче взеха твърдо решение да не му се извиняват, като дори го заподозряха, че има мисия.

Вечерта обаче стана интересно. Къци реши да вземе в шепи ароматно смляно кафе и да изчака удобен момент за действие. След като всички се легнаха, шоуменът отиде тихо при Никол и поръси кафе върху главата й. Синоптичката обаче се събуди и го заплаши, че ще го набие. Къци обаче не се отказа и реши да посипе кафе и в косата на Камелия, която на свой ред се развика: ''Къци, психопат ли си, какъв си?''

На сутринта афектираните жени обсъждаха поведението на шоумена. Златка заяви, че ако се беше закачал с нея, е щяла да му нахлупи кафето на главата.

"Твоето беше мръснишки номер, а нашето не беше. Кафето миришеше много силно и не можах да спя", каза на Къци ядосаната Никол.

"Така е, като има атака, ще има и отговор", отвърна водещия. 

"Не се прави така, те са жени", контрира го Фънки.

Агресията в Никол и Камелия обаче не утихна и двете изригнаха в един глас срещу водещия. Камелия дори се закани, че повече никога няма да го защитава. Освен това тя призна, че отдавна му е набрала, защото коментира връзката й с Люси, като твърдял, че певицата се чувства самотна с нея, а също така не приемал, че двете участват отделно, а не като двойка във формата.

Никол допълни: ''Ти си супер ентусиазиран за тази награда, а ние не сме, не искам да стигам до финала, не ми е на живот и смърт, а ти си мислиш, че има конспирация срещу теб." И допълни, че шегите са си просто шеги и само той ги възприема толкова сериозно. На свой ред Камелия го обвини в дребнавост, че се сърди за неща от сорта, че са го събудили.

За финал водещият искаше да сключи примирие и да си обещаят взаимно да не си правят номера. Дамите обаче не се съгласиха.

По-късно Мариана реши да даде съвет на Никол да не напада така Къци, защото е едва на 24 години и не й отива да му крещи. Предложи й просто да не му обръща внимание и да го избягва.

В последствие Съквартирантите взеха решение да не обръщат внимание на водещия, защото така се ентусиазирал повече.