ТВ водещият Къци Вапцаров даде едно откровено интервю на Любен Дилов-син, в което за първи път откровено призна, че заради екипа на Слави Трифонов, предаването му „Риск печели, риск губи” е било свалено от екран.

Брадърът разказа, че приключването на договора му е било отлагано цели две години от тогавашното ръководство на телевизията, тъй като през това време е била обмисляна концепцията на шоуто на Слави, с продуцент Евтим Милошев. Падането на играта на Къци е станала в началото на лятото на 2005 г, като само няколко месеца по-късно, със старта на новия ТВ сезон, е започнало и състезанието на Слави – „Вот на доверие.”

Въпреки уверението на Любен Дилов-син, че срещу Къци не е имало конспирация, тъй като самият той е участвал в измислянето на концепцията на „Вота”, Вапцаров не се съгласи с думите му. Шоуменът отказа да повярва, че Слави, Любо, Евтим и компания са обмисляли идеята за шоуто след като е паднало „Риск печели, риск губи” и призова да говорят с тогавашната шефка на телевизията. Той сподели, че тя му е обяснила, че Слави има 120 човека екип, които трябва да се хранят, пише bliasak.bg.

Според Кристина Патрашкова и Андрей Арнаудов, въпреки че Къци обяснява, че не тъжи за телевизията, тя много му липсва и той копнее да се върне на екран.