Къванч Татлъту, голямата звезда на турския телевизионен ефир, ще е на работа на 31 декември.

Актьорът ще прави компания на арабски шейх и свитата му ма новогодишното празненство в Дубай. За това екранният любимец ще получи 200 хил. долара хонорар, пише пресата в южната ни съседка.

Къванч е много популярен в Дубай. Актьорът гостува в региона по няколко пъти годишно, като за всеки свой ангажимент в арабските емирства е щедро възнаграждаван.

"Никога няма да забравя първата покана. Един ден телефонът ми звънна. "Бихме искали да ни гостувате в Дубай. Тук имате хиляди почитатели.", рече ми на английски непознат глас. Помислих, че ме бъркат с някого. "Сигурен ли сте, че разговаряте с правилния човек?", попитах. "Разбира се, господин Къванч. Тук хиляди жени обожават вашия герой от "Перла" Мехмет и мечтаят да се омъжат за него", продължи господинът от отсрещната страна. Останах много изненадан. Не знаех, че "Перла" бие рекорди в Дубай. В крайна сметка приех поканата и отидох. Не съжалявам. Отнесоха се с мен като с принц. Популярен съм и в Турция, но в Дубай е нещо неописуемо.", споделя любимецът от малкия екран.

Източник: slava.bg, сн. Фейсбук