Известната актьорска двойка чака първи наследник и прекараха седмици в трепетно издирване на подходящо жилище, гласят последните слухове.

Актьорът доскоро живееше в центъра на Истанбул, в един от пентхаусите на Джорджо Армани. Той бе съсед на футболиста Уесли Снайдър и приятелката му Йоланте, но в крайна сметка, след сватбата реши да се премести.

Говори се, че актьорът е избрал да се ремонтира къщата на съпругата си Башак Дизер. Просторното имение е изключително удобно и красиво, освен това напълно отговаря на нуждите на двойката, която скоро ще се превърне в семейство.

Засега двамата не са коментирали новината, че им предстои да бъдат родители, но е факт, че вълнението е огромно. Актьорът е стигнал до там, че се е преместил в нов дом. Имението е с изглед към Босфора и е идеално за отглеждане и възпитаване на деца. Освен това, актьорът е добре известен с факта, че освен с кино, се занимава с недвижими имоти, като печели доста добре от това.

Сега, слуховете носят, че двамата са избрали красиво имение на брега на Черно море, което Башак е купила преди години. Модната дизайнерка е доста успешна в професията си и няма нужда от парите на актьора, за да живее добре. Доскоро обаче двамата живееха в неговия апартамент в центъра, но от два месеца са се настанили в просторното имение. Както се говори, една от причините за избора им, е фактът, че семейството им ще се увеличи и искат да си намерят по-спокойно място.



Междувременно, вече се разчу, че Къванч ще играе с Чаатай Улусой в нов сериал. Актьорът ще си партнира и с Туба Буюкстюн в турската версия на „Дързост и красота“, като след няколко седмици стартира и новия сезон на сериала.