3000 лева на час - това е тарифата на модела Мариан Кюрпанов.

С толкова цеди моделът всички бизнесмени, които искат да присъства на парти или някакво друго събитие с рекламна цел, организирано от тях. За сравнение Черната Златка взима само по 1200 лева, и то за секс, пише ''Всеки ден''. По заведенията се показва без пари.

„Ако взима 3 бона на час само за да се появи на публично място, колко ли му плащат за секс?", чудят се бизнесмени, попарени от тарифата на Мариан Кюрпанов. Наскоро му звъннали, за да го поканят на откриване на ново нощно заведение. „Нали знаете, че за такова нещо взимам хонорар?", попитал той, без дори да се замисли. Организаторите останали изумени, той като и най-големите звезди в България рядко си позволяват да искат пари, за да ядат и пият безплатно на светско парти, а журналистите да ги снимат и да им правят реклама в медиите. Мариан обаче явно бил с други изисквания.

„Какво предлагате срещу тази сума? Има много добри изпълнители, които взимат толкова, за да пеят", контрирали хората от заведението. „Мога и да пея, ако искате, но ще изгоня гостите, защото съм прегракнал", засмял се манекенът. После решил, че трябва да направи презентация какво включва услугата му за нощния клуб. „Това съм аз, това е моята марка - Мариан Кюрпанов. Като се появя в заведението, вие ще пуснете информацията по комуникационните канали и това ще ви донесе точки", обяснил идеята си моделът. Като видял, че и така работата не става, решил да се изтъкне като особено харесвана личност. „Ще ви позволя да пуснете прес съобщението, че съм бил във вашето заведение, на моята фен страница във Фейсбук. Там ще я видят поне 20 000 души", продължил да се пазари Кюрпанов.

Така или иначе нещата не му се получили, тъй като организаторите преценили, че инвестицията не си струва. Интересно е обаче, че други се бъркат със сумата, искана от модела, защото той честичко е засичан в нощни заведения и по пиар партита.

Макар да твърди, че се връща в Америка, където имал договори, съдейки по действията му, той очевидно ще си остане в България. Кариерата му на Запад замира заради напредването на възрастта, докато у нас славата му тепърва започва да расте. Затова не е чудно, ако брадърът още дълго продължи да обикаля барове и дискотеки, стига да има навити да му плащат.

Куцо и сакато проси хонорари за нищо

Куцо и сакато в България си позволява да проси хонорари за елементарни неща. Една от най-големите нахалници е актрисата Биляна Петринска, която от години се опитва да се наложи като звезда, но все не й се получава. Въпреки че не е кой знае колко надарена нито с талант, нито с външен вид, нито откъм популярност, тя също като Мариан Кюрпанов иска да й плащат, за да ходи по светски партита, където ще я снимат за медиите. Разбира се, рядко се намира кой да й даде пари, съответно тя рядко се появява на подобни събития, предпочитайки да се вкисва вкъщи.

*Биляна Петринска

Наскоро Петринска си направила устата за допълнителни пари и в ТВ7, вместо да е благодарна на медията, че й дава поле за изява с роля в сериала „Секс, лъжи & ТВ". Поканили я да изпее нещо като изненада за сценариста Любен Дилов в новогодишната програма на телевизията. „Това струва пари", отсякла Биляна.

Синът на Катето Евро - Александър Кадиев, също се мъчел да изкрънка някой лев странично от професионалните си ангажименти. Поканен на светско парти, той обяснил: „Това е моето лично време, в което си почивам. Ако искате да го жертвам заради вас, помислете как ще ме компенсирате."