Мариан Кюрпанов, който твърдеше, че е изключително търсен от десетки агенции, се оказа, че е най-вече известен единствено за родителите си.

Красавецът го е закъсал жестоко за пари и е готов на всякакви оферти за работа, пише „Всеки ден". Затова и манекенът на мъжки гащи се е съгласил да участва във второ телевизионно шоу след „ВИП Брадър", а именно „Денсинг старс".

Явно цялата история, че след края на шоуто ще заминава за Америка, където имал десетки покани за рекламни фотосесии, филми и музикални клипове, се оказа пълен кьорфишек.



Мариан вече не представлявал интерес за никоя чуждестранна фирма, след като загуби около 3 месеца в къщата и се показа като заядлива леличка, със слаби нерви, която блъска по врати и изпада в истерия, карайки се с останалите съквартиранти.

Източници разкриват, че Кюрпанов е изгубил доверието на гей лобито в Европа, което го е подкрепяло и лансирало за разни снимки и работни ангажименти. Европейските хомосексуалисти вдигнали ръце от модела, след като до тях стигнала информация за това, че в България Мариан около 100 пъти повторил пред всички медии, че не е гей и че се разграничава въобще от всякакви такива наклонности. В същото време Кюрпанов има връзка с професионален ливански фотограф.



„Гейовете в Европа, които са подкрепяли толкова дълго време Мариан и са му уреждали ангажименти, били страшно разочаровани, когато разбрали, че той се срамува от ориентацията си. В крайна сметка, точно това са очаквали от него - като стане известен, да подкрепи гейовете", разказаха колеги на Мариан от модния бизнес.

Според запознати Кюрпанов, който е свикнал на много луксозен живот и бурни нощни приключения, се съгласил на сравнително нисък хонорар, за да танцува в „Денсинг старс". Той щял да получава по 4 хиляди за всяка седмица, през която се задържи в шоуто.