Минаха близо два месеца, откакто Майли Сайръс за последно се разголи, но тя реши да поправи тази несправедливост от корицата на септемврийския брой на сп. V, посветен на бунтарите в шоубизнеса.

На нея певицата позира в плюшен изрязан бански , заобиколена от плюшени детски играчки. После пък се отказа и от него и се опъна дибидюс.

Едва ли има изненадани от решението ѝ, тъй като когато става въпрос за събличане, тя е първа на опашката. А и феновете ѝ са добре запознати с тялото ѝ, което тя смело показа в клипа си Wrecking Ball.



Броят излиза през септември и фотосесията е дело на Карл Лагерфелд, който перфектно е уловил любовта на блондинката към животните. Отскоро Майли е „майка” на малко прасенце, което представлява важна част от живота ѝ в социалните мрежи.

Не минава и ден, в който тя да не пусне в профилите си снимка на Буба или на кучето си Ему. Дори бездомникът, който певицата заведе на музикалните награди на MTV, не може да се пребори за по-сериозно място в сърцето ѝ, макар че тя вече го нарича свой приятел.