Легендарният актьор Стефан Данаилов обяви, че ще заведе дело срещу сина си.

Адвокатите на артиста изпратиха официално писмо до Нова телевизия, в което предупредиха, че медията и синът на актьора отиват на съд, ако продължат да злословят по негов адрес.

„Ако още веднъж в ефира на вашата телевизия се спомене моето име, и вие, и този, който говори за мен, отивате на съд“, гласи текстът на писмото. Данаилов е бесен не само заради публичното унижение, което търпи покрай сина си, но и заради провокациите от страна на медията.

Неслучайно екипът на „Вип Брадър“ окачи портрет на актьора в къщата, за да провокира сина му. От своя страна Владо Данаилов не спира да обижда баща си в национален ефир.

„Факт е, че Владо не спира да говори за баща си, а лудостта му не може да се контролира“, тревожат се от Нова. Младежът влезе в шоуто заедно с майка си Ирен Кривошиева, която обаче не полага никакви усилия да удържа сина си.

От своя страна екранният Майор Деянов вече е бесен от скандалното поведение и на двамата и заплашва със съд. От екипа на телевизията сериозно се притесняват, че актьорът има достатъчно правни основания да ги осъди.

Продуцентите се тревожат, че дори да успеят да монтират дневните предавания, без да се намесва името на Данаилов, то в живите включвания просто не могат да спрат Владо да говори каквото си иска за баща си. Което вероятно окончателно ще вбеси артиста, който вече е достатъчно ядосан, пише „България днес“.