Певицата Лана дел Рей избухна в сълзи по време на концерт и призна, че все още се чувства нервна след арестуването на маниакален фен, който я преследваше. Задържаното лице възнамерявало да отвлече 32-годишната популярна изпълнителка. Тя стана световноизвестна с меланхоличните си хитове. На сцената в град Атланта в щата Джорджия тя довери на публиката, че се "оказала по-емоционална, отколкото предполагала".

"Всичко беше наред, но изпитах известна нервност, когато излизах на сцената", довери пред публиката емоциите си Дел Рей, бършейки сълзите си. Феновете й отвърнаха с горещи възгласи, с които потвърдиха своето съпричастие. "Страшно съм щастлива, че съм с вас, и тъй като в момента съм малко крехка, имам нужда от вашата подкрепа", заяви звездата на привържениците си.

Тя имаше предвид инцидента, който я сполетя миналия петък малко преди гастролите й в град Орландо, щата Флорида. Неин въоръжен с нож фен беше арестуван на няколко метра от залата. Задържаното лице се оказа 43-годишният Майкъл Хънт, който преди това беше пуснал заплашителни закани в социалните мрежи.