Лара Фабиан каза на българските си фенове, че пак ще пее у нас.

Това се случи на концертите ѝ в зала 1 на НДК миналата есен. И само година по-късно звездата изпълни обещанието си. Тя идва в България за втори път напролет.

Концертът ѝ ще е отново в зала 1 на НДК на 24 април, съобщиха вчера организаторите от “Арт БГ”. Спектакълът е част от промотурнето на новия ѝ албум - Ma vie dans la tienne. Освен новите парчета Фабиан ще изпълни и стари хитове, сред които безспорно ще е и една от любимите на феновете ѝ - Je t’aime (“Обичам те”). Впрочем в сегашния сезон на “Х Фактор” песента звучи непрекъснато, тъй като все има някой от участниците, който иска да я изпълни.

По програма звездата ще пее у нас 75 минути с бенд от осем музиканти, които пристигат с нея.

Промообиколката ѝ започва съвсем скоро, а България е третата спирка от нея. Фабиан ще пее у нас, след като представи новите песни в Белгия и Франция. Певицата пристига в София директно от Нант в деня преди концерта и най-вероятно ще остане още един ден след него.

Звездата идва в България за втори път. Миналия октомври тя пя в зала 1 на НДК в два поредни дни заради големия интерес от страна на публиката. Тогава Фабиан направи два двучасови концерта, въпреки че беше с болно гърло.

Миналата година с нея беше и съпругът ѝ Габриел ди Джорджио, който е италиански илюзионист. По всяка вероятност той ще я придружава и догодина, казаха организаторите на концерта.