Световноизвестната белгийска певица Лара Фабиан ще акостира на българска сцена, за да представи най-новия си албум Camouflage.

Дискът е почти готов, а песните в него ще звучат единствено на английски език, за разлика от предходния проект на звездата, в който песните звучаха само на френски. Фабиан, която само преди дни представи сингъла си Growing Wings, е работила по албума в три града – Лос Анджелис, Брюксел и Стокхолм.

България попада в списъка на спирките от световното турне на певицата, което ще стартира в подкрепа на Camouflage догодина. У нас изпълнителката на Je T’aime ще отпусне глас на 27 март, а терен на лиричния й концерт ще даде зала 1 на НДК. Освен песните от Camouflage, в сетлиста на Фабиан ще бъдат включени някои от най-големите й хитове, като певицата е подготвила и няколко изненади за българската си публика.

Билети за шоуто вече можат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и се котират на цени от 59 до 159 лв. Всеки, закупил си пропуск за събитието, ще получи като подарък албума Camouflage, който ще му бъде връчен лично от екипа на Фабиан.