Певицата Лара Фабиан направи уникално шоу в зала 1 на НДК завчера, въпреки че беше със сериозна настинка.

„Мислех да не ви го казвам, но преди да дойда в България, се разболях от грип. Каквото си помислите носи този грип - ларингити и всякакви други неприятности със сложни имена. Дори мислех да отложа шоуто си в София. Но по едно време си казах, че ако вие се смилите над мен и ме подкрепите, то общото ни преживяване може да е приказно. Нищо че на моменти няма да звуча перфектно”, изповяда се звездата пред феновете си.

Както се и очакваше, концертът започна с най-известната песен на белгийката с италиански корен - Je t`aime” („Обичам те”).



Още на първите акорди цялата зала стана на крака и над главите на всички закръжаха сърца от хартия с надпис на френски:

„Обичам те, Лара”. Блондинката с глас от три октави постоя за минута безмълвна, след това започна да праща въздушни целувки на публиката

„Винаги съм смятала, че когато един артист се изправи пред публиката, общуването между тях трябва да е като първата целувка. Е, тази вечер аз се надявам контактът ми с българската публика да е като една първа, много пламенна целувка”, пусна сълза изпълнителката.

„Вярвам в ангели”, сподели по средата на концерта си блондинката и добави, че всеки от нас може да бъде свещен пазител за друг човек. След това изпълни образци от италианската поп класика, както и едно португалско фадо. Атракция бе един от музикантите на звездата - Рене. Той създава музика само от леген, пълен с вода, и друг съд, който ползва като ударен инструмент. За финал Фабиан излезе на бис, в който зарадва публиката с хита си Je suis malade.