Харизматичната Лара Фабиан ще посети България за пореден път. В последните две години френската дива се разписа с няколко концерта, а на прага се задава и още един. На 16 декември 2019, като част от световното й турне 50. Този път изявата й ще е в най-голямата ни зала - "Арена Армеец". 

Турнето на изпълнителката ще започне тази година и ще продължи през 2020. По време на обиколката, Фабиан ще изпълни едни от най-обичаните си хитове като Je T’aime, Je suis Malade и Adagio, както и песни от новият албум “Papillon”.

“Papillon” е 14-ия студиен албум на звездата, и 10-ия на френски език. Той предстои да излезе на музикалния пазар през февруари 2019 година. Световноизвестната изпълнителка сподели първият едноименен сингъл от албума през октомври 2018, а видеото към песента събра над 1 милион гледания само за няколко седмици.

С над 20 милиона продадени албума по света, Lara Fabian е най-успешната белгийска певица на всички времена. Тя е носителка на редица отличия, сред които два пъти Световна музикална награда за най-продаван бенелюкски изпълнител, награда Felix за Най-добър женски изпълнител, френската награда Victoires de la Musique и други.

Концертът на Фабиан ще бъде изцяло със седящи места, като капацитетът на Арена Армеец ще бъде лимитиран до 6 000 души, обявиха организаторите от "София Мюзик Ентърпрайзис". Пропуските ще бъдат на цени от 50 до 120 лв.