Световната звезда Лара Фабиан се е срещнала веднага след концерта си снощи в зала 1 на НДК с участници от музикалното риалити „Гласът на България“, както и с треньорката Поли Генова. Възможно е канадската певица да се включи в шоуто или да се появи като изненада на финалните концерти. Лара Фабиан вече се запозна с някои от талантите на предаването.

Малко след като звездата слезе от сцената в зала 1 в НДК, тя отдели част от времето си, за да си поговори с развълнуваните участници. Освен че им e споделила за своя път към върховете на класациите, тя им е дала и професионални съвети за това какво е нужно, за да станат победители в „Гласът на България“.

Младите таланти със сигурност ще се вслушат в напътствията й, тъй като самата Лара Фабиан е треньор в канадското издание на музикалното шоу. И от първо лице знае какво е нужно на един певец, за да се превърне в истинска звезда. Разбира се, Поли Генова също използва момента, за да обмени опит с френската звезда относно работата си като треньор в „Гласът на България“.

Източник: БЛИЦ