Най-известната футболна фенка в света Лариса Рикелме не слиза от кориците на мъжките списания след Мондиал 2010.

Сега нейното име отново е в заглавията на вестниците, но този път поводът не е толкова приятен, пише .

Броени дни след като се разбра, че парагвайският модел ще се снима в сапунка заедно с живата легенда на мексиканския футбол Куатемок Бланко, красавицата бе разобличена от пластичен хирург.

Нейният сънародник Амин Муси публикува снимки на г-ца Рикелме отпреди четири години.

В това по принцип няма нищо лошо, но на тях Лариса определено не изглежда така, както сега. Оказа се, че майката природа не е била особено благосклонна към нея и тя дължи перфектните си форми на четири операции. Така че, да живее скалпелът и пластичната хирургия!

Самият модел обаче не намира в това повод за безпокойство. Според Лариса тя просто се е направила по-красива, като два пъти е променила формата на носа си, увеличила е гърдите си и се е подложила на липосукция.

Парагвайката смята, че няма нищо лошо в това, че по-рано не е била толкова зашеметяваща, както е сега - мечтата на милиони мъже по света.

"Не ме интересува какви ги говори хирургът ми. Така или иначе аз не изглеждах чак толкова зле, просто направих някои промени. Въобще не искам да си губя времето в спорове с Муси. Сега аз съм съвършена и благодарение на това - известна", заяви Лариса Рикелме.

Вижте видео:

Вижте фотогалерия: Лариса Рикелме