Ако преди месеци Николета и Ласкин се джафкаха виртуално, то днес споровете им се превърнаха в ожесточена война.

Актьорът оплю няколко пъти предаването й, а от там му го връщат тъпкано, като пускат кадри как пие през деня, а после се качва да шофира автомобила си, пише HotArena.net.

Всички помните изказванията и на Иван, и на Лозанова във виртуалното пространство. Той ругаеше по нея, тя му отвръщаше, но по-меко, а след няколко седмици всичко отшумя.

Старите вражди обаче се проявиха отново. Съпругът на Алекс Сърчаджиева е иронизирал Би Ти Ви, поставяйки колаж в профила си във Фейсбук, на който един до друг стоят голата Николета и колегата и от ''Новините'' Венелин Петков.



Вероятно е имал предвид, че двамата са два примера, които нямат нищо общо един с друг, но се водят „водещи“. Единият с подходящото образование за това, а другият – не.

След това е публикувал снимка със скелет на жена и към нея е написал: „Новото предаване на ТВ БИ-Папаймихуясраци. Водещ-....“ (без редакция).

За разлика от другите постове на Ласкин, които са с ограничена видимост, тези двата са достъпни за всички Фейсбук потребители.

Очевидно публикациите не са убегнали на екипа на „Папараци“ и те са решили да отвърнат на удара. Затова тази неделя от 22:30 часа ще пуснат папарашки кадри на актьора. Хванали са го да отсяда в заведение през деня и да пие алкохол, след което се качва в колата си и шофира.

Дали ще се понрави заснетото на Иван Ласкин и дали отново ще избухне, предстои да видим...