Иван Ласкин за пореден път беше изловен да пие зад волана от папараците на Николета Лозанова.

Актьорът от няколко месеца води война с новоизпечената тв водеща, която стартира заради скандални негови изказвания по повод професионалните й умения.

Плеймейтката реши да си върне за обидите, пращайки фотографите си да следят Ласкин и те успяха да снимат как сяда зад волана след употреба на алкохол.

Актьорът се опита да се измъкне от неловката ситуация, показваща как гази закона, с нова порция ругатни по адрес на Николета, продуцентите й Иван и Андрей, както и обяснение, че кадрите са монтирани и с неточна последователност.

Сега обаче Лозанова и компанията му нанасят нов удар и в неделя вечер в предаването „Папараци” Ласкин отново е главен герой, пише ПИК. От видеото става ясно, че фотографите са снимали актьора да надига бутилка с уиски, седнал зад волана на колата си. Той дори разиграва мини сценка. Мъжът на Сашка Сърчаджиева първо се кръсти няколко пъти, после с две ръце се чука по главата против уроки и след това отпива с няколко яки глътки от почти пълна бутилка на популярна марка уиски.

"Този човек стигна дъното! Не го ли е срам, че това ще го гледа детето му, а злепоставя и жена си", коментират потресени зрители на Би Ти Ви, видели рекламния клип.



Ласкин пийва от бутилката в колата си



Актьорът с пълната бутилка