Иван Ласкин и Ирина Тенчева се скарали доста здраво, защото възлюбената на опосума Иван Христов си позволила да коментира живота в къщата с не твърде ласкави думи.

Когато разбрал за нейните откровения, актьорът буквално превъртял от злоба и на секундата потърсил начин да си отмъсти, пише skandalno.net.

Според свидетели, свадата между двамата избухнала в столично заведение, където Ласкин и водещата се засекли по чиста случайност. След като забелязал противницата си, надъханият за отмъщение мъж тотално озверял и се нахвърлил да се разправя.

Скандалът завършила с шамар по бузата на Ирина, която непредпазливо си позволила да повиши тон.

„Тя явно си мислеше, че срещу нея е онзи, другият Иван и може да го размотава както си иска. Животът обаче я научи, че не всяко цвете е за мирисане, защото Ласкин въобще не се поколеба да я срази за секунда. Такъв шамар й отвъртя, че джуките й увиснаха” – разказват очевидци на мелето.

След това Иван Ласкин набързо се изнесъл от кръчмата, защото се уплашил да не стане голям скандал, ако Сарачинова реши да повика полиция. След инцидента започна да се говори упорито, че Ирина обмисляла дали да даде актьора на съд, защото я изложил пред десетки свидетели.