Фурията на българския театър Латинка Петрова, която в началото на януари навърши 70 години, сподели каква е тайната на неизчерпаемата й енергия и свеж външен вид.

''Всяка сутрин като стана, правя гимнастика по половин час. Раздвижвам костите и ставите си, спирам да скърцам и усещам, че тялото ми вече ме слуша'', разказа актрисата, пише TV7.

Пред колежката си Катето Евро в "Усещане за жена" Латинка Петрова сподели още, че кухнята е нейното царство и докато готви, задължително си пее.

''Тази сутрин станах, направи мекички за семейството ми, събрахме се всички на масата и така започна денят ни – с аромат на мекички и домашно вишнево сладко'' – така изглежда семейната идилия на Латинка Петрова.

''Заредена съм с позитивизъм, това ме прави щастлива'', категорична е театралната звезда, която освен на сценичните си успехи, вече 40 години се радва и на стабилен брачен живот.

''Винаги съм живяла в равновесие със себе си и съм имала периоди на смирение. Мисля, че ние хората твърде сме дребни, за да борим съдбата. Това го правят само нахалниците, които обаче са временни звезди – блясват и залязват, след което всички ги забравят'', убедена е Латинка Петрова.