Тази седмица в “Автограф” гостува едно от новите открития на музикална компания “Пайнер” - Лазар Кисьов. Певецът споделя, че лесно е взел решението да стане артист на най-голямата музикална компания в България, която представя едни от най-качествените продукти и изпълнители.

Според Лазар един изпълнител определено има нужда от продуцент, защото когато имаш рамо, винаги е по-лесно. Доволен е, че има шанса да работи с нови хора, с нов утвърден екип и вярва, че всичко ще върви по “мед и масло”. Не го притеснява факта, че в “Пайнер” повечето му колеги са от попфолка и преобладаващите песни и видеоклипове по телевизия “Планета” са от този жанр.

“Хората вече не делят музиката на жанрове, а на качествена хубава музика и на такава, която не им допада. Да не говорим, че вече и в чужбина голяма част от музикантите залагат на етно ритмите, които при нас са толкова добре познати, а те ги преоткриват тепърва. Не смятам, че трябва да се прави разграничение между жанровете”, казва Лазар.

Относно бъдещите си песни певецът споделя, че не си поставя граници, иска му се да експериментира и смята да прави интересни неща. Надява се да се получат добри проекти и хората да ги оценят.



“Не си поставям някакви цели. Всяка песен си идва с времето. Всеки един дует си идва с времето. Вече имам дуети в “Пайнер” и дано те да се увеличат. Но смятам, че ако човек не е упорит и не си преследва мечтите, нищо не може да се постигне. Най-лесно е да се предадеш и да си кажеш: “Това няма да стане”. Може да не стане, но никога не знаеш. Въпросът е да опиташ и да знаеш, че си опитал и не се е получило, а не да се предадеш още преди да си пробвал. Затова съм отворен за всякакви предложения, стига да има хубава песен с хубав текст. Аз имам повече афинитет към баладите и по-лиричните песни. Но трябва да се залага и на нещо по-различно, по-раздвижено, за да може хората и да се забавляват”, разкрива изпълнителят.

За себе си Лазар казва, че е лирична и емоционална душа и затова може би много обича баладите. Избухва, пали се много, след това страстите се потушават.

“Аз съм зодия Скорпион и съм голям инат. Даже някой път от инат сам се прехапвам. В смисъл, сам се оправям, не мога да дам на някой друг да ми помага. Затова и цял живот сам съм се справял с нещата. Всичките песни, видеоклипове аз съм си ги поемал и съм ги правил сам. Удовлетворението от това да знаеш, че всичко ти си си направил е много по-голямо, отколкото други хора да ти помагат. Човек има нужда от помощ, така е. Но като знаеш, че можеш да разчиташ на себе си, някак си имаш стабилността да продължаваш напред и да вярваш в цялото това нещо, че ще се завърти и ще продължи напред”, казва още Лазар в “Автограф”.

Певецът разкрива, че в момента няма жена до себе си. Вярва, че когато му дойде времето и това ще се случи. Не е устремен стремглаво да търси любовта, оставя се на съдбата. Иначе от опит знае, че ако тръгне целенасочено да я търси, нещата не се получават.