Лазар Кисьов неведнъж е подчертавал в интервюта, че храни най-топли чувства към Андреа.

Поп изпълнителят и колежката му от по-лекия жанр се знаят още от английската езикова гимназия "Уилям Шекспир", в която са учили, но симпатиите на Лазар към фолк звездата не са само заради това, а преди всичко, защото тя е изключителен работохолик и професионалист, обяснява айдълът в интервю за signal.bg.

"Андреа е първата българска мегазвезда, която проби в чужбина. За Андреа бях абсолютно сигурен. Спомням си, когато ходихме с Пламена до Харманли да записваме ТВ версията на песента, видях как Андреа не спря да говори по телефона за работа - какво ще се прави, как ще се снима, после какво ще направи. Тя не е мързелив човек. А на хората, които правят и вършат нещо, Вселената им го връща тройно. Вселената мрази безделието" - на мнение е той.

*Андреа

Лазар Кисьов призна, че няма нищо против поп фолк жанра и харесва доста песни от него.

"В попфолка има толкова хубави песни, които дори не мога да кажа, че са поп фолк: Преслава -"Лъжа е", "Феномен"...Много хубави песни, супер здрав рок и те грабва, нахъсва те, а Преслава пее уникално. На Емилия - "Целувай ме" е хубава песен, разгърната. Страхотни песни има" - казва изпълнителят.

Айдълът не скри, че дори би записал песен в етно стилистика, въпреки че орнаментиката му далеч не е фолк.

"Аз надали ще направя компромис със себе си да пея с трилери, аз и не мога. Не бих тръгнал да се излагам с нещо, което не бих могъл да изпея"- обясни той.

Кисьов подчерта, че недоумява защо някои поп фолк певици тръгват да пеят английски песни.

"Английският им е покъртителен и не могат да изпеят тази песен на определен изпълнител. Там е друга постановката".

Според Лазар, Андреа е изключение и се справя много добре с английския, но има нужната езикова подготовка.

"Човек трябва да прави нещата качествено, а не да са претупани" - категоричен е певецът.