Лазар посреща Коледните и Новогодишните празници в прекрасно настроение, подвластен на невероятната магия, струяща от всички ни.

“Винаги, когато наближават Коледа и Нова година човек е някак си в еуфория и няма начин как да не е позитивен и усмихнат. Всичко ти действа много хубаво и наистина и при мен е така. Тези семейни празници ги обожавам, хората са по-добри по някакъв начин”, споделя Лазар в празничния брой на предаването “Автограф”.

Изпълнителят определено предпочита да си е в къщи, с приятели, със семейството и вярва, че “камъкът си тежи на мястото”, особено на такива празници.



На въпроса на водещата Галя Димитрова каква е била годината за него, Лазар не се поколебава да отговори, че е била изпълнена с много емоции, първо заради песните, които е направил:

“Имах огромното удоволствие да работя с Цветелина Янева, с различни колеги, да се видим и да участваме в различни мероприятия. От професионална гледна точка съм много доволен. Щастлив съм и от шанса да обикаля толкова екзотични места.”

През 2016 година Лазар за първи път посети Рим, където отдели време за забележителности, но най-вече се отдаде на кулинарни изкушения. За него Италия е наистина едно магнетично място с толкова много история, концентрирана на едно място, че всяка една улица те впечатлява по някакъв начин. Естествено, пътешествието не минава и без малко екстремни моменти, за които Лазар говори с усмивка:



“Страхотно място, останах с много добри впечатления, само че както винаги ако няма препятствия, няма да съм аз. Хванах земетресението, което беше в Италия точно тогава, усети се, но ние бяхме на около 300 км от епицентъра, имаше лека паника, но всичко приключи добре.”

Лазар е заклет пътешественик и вече е планирал нови дестинации, които да посети през 2017 година. Издава, че е замислил нещо много хубаво и екзотично и искрено се надява то да се реализира. В професионален план също работи по няколко самостоятелни проекти и един дует. Почитателите на Лазар могат да го гледат в Празничната Новогодишна програма на телевизия “Планета” - “Нощта на звездите”.
За финал изпълнителят отправя своето пожелание за Новата 2017 година:

“Пожелавам си да сме живи и здрави, да сме много усмихнати и позитивни!”