Лазар е от изпълнителите, които са доста активни в социалните мрежи и често не пропуска случай да въвлече последователите си в своите приключения.

Хубавото време този уикенд го отведе в градинката пред НДК, където пролетните емоции го подтикнаха да припали на любовна вълна. Изпълнителят е в компанията на тайнствена дама, а моментът е запечатан в романтична поза на фона на красивите фонтани. Властващото готино настроение певецът ще пренесе и в своята работа. Лазар разкри пред planeta.tv, че вече е записал най-новото си парче. В него участие има една от звездите на телевизия “Планета”, но засега изпълнителят не разкрива името й. Песента ще се сдобие с клип до броени дни, а премиерата му предстои много скоро.

В момента Лазар се подготвя за снимките на видеоклипа доста активно, за да е в топ-форма. Той не пропуска редовните тренировки в залата като спазва и специален хранителен режим. Наскоро той разкри в свое интервю няколко от личните си рецепти за хармонична фигура. Неговите пълнени пилешки гърди с аспержи и здравословен течен шоколад с авокадо веднага предизвикаха интереса на почитателите на полезното хранене.