Видеоклипът “Не деля” донесе на Лазар много положителни емоции и нови почитатели.

Песента направи своята премиера на фаталната дата 13-ти този месец, но пък донесе заслужен успех на изпълнителя. Хубавият текст и приятна мелодия бързо достигнаха до публиката и наредиха “Не деля” сред хитовете на Лято 2017.

Лазар е щастлив от приема на песента и вече е в трепетно очакване на нова муза за следващия си проект. В последното си интервю в “Звездно” изпълнителят сподели, че следва нова философия – да се радва максимално на живота и от всичко, което му се случва, да се стреми да взима само положителното.

Точно затова той не пропуска да се зареди с хубава енергия сред нашата красива природа. В неделя със свои приятели той изкачи за втори път най-високия връх в България и на целия Балкански полуостров – връх Мусала, висок 2925,4 метра.



“Много е красиво и не е трудно като маршрут. От Боровец се взима лифта до връх Ястребец и от там до Мусала са три часа и половина ходене. Няма как да не се заредиш от цялото това величие на планината и многобройните естествени езера. Не случайно наричат това място “Пътят към Бога”. Накрая на самия връх си направихме пикник и пийнахме от местния планински чай”, споделя Лазар.