Лазар Кисьов и Пламена на Коледа представиха първото си съвместно парче.

Песента "Мразя" е авторско дело на певеца, по аранжимент на Алекс Нушеев и се посрещна изключително добре от меломаните.

"Пламена е един невероятен глас, един невероятен изпълнител, може да пее всичко и го пее по начин, по който те кара да настръхнеш. Смятам, че изпя песента страхотно"- казва изпълнителят и пояснява, че парчето "Мразя" не е никак лесно.

Оказва се, че партньорството между двамата екс айдъли не е никак случайно. Те се познават още от ученическите си години, когато са се засичали по музикални конкурси в различни градове, разказва изпълнителят на "Заместител" в "Открит микрофон".

"Ние се познаваме много отдавна, по фестивали ходехме заедно. Тя беше във втора група тогава, тъй като беше по-малка. И всички, когато виждаха, че Пламена ще пее, казваха: "Е, тая пак ли ще вземе наградите...". А където беше Пламена, тя винаги печелеше първо място или Гран При. Напълно заслужено, защото тя е един велик глас и това е гласът, който може да въздейства страшно много" - спомня си Лазар.

*Снимка: planeta.tv

Той е убеден, че с Пламена не са се променили много, но след Мюзик Айдъл са станали рутинирани пред камера и на голямата сцена, което е важно за музикалните таланти. "Лошо е, ако се загубиш в тези неща - да започнеш да правиш всичко толкова изкуствено, за да се харесаш на някого, че да загубиш себе си"- обяснява певецът.

Идеята за дуета дошла от Лазар. Докато работел по песента, той си представял парчето именно в дует и затова поканил гласовитата си колежка. Доволен е, че са успели да направят красива телевизионна версия на "Мразя", дело на Николай Скерлев, но не крие, че много би искал да реализират и видеоклип. "Добре е да се направи един хубав клип и се надявам, че това ще се получи".

Любопитно е, че дуетната им песен, макар да не е попфолк парче, се излъчва именно в ефира на медии с такъв формат. "Извън попфолк радиата мисля, че няма да се завърти, за съжаление, тъй като това е продукт на "Пайнер". Въпреки че аз съм виждал, например Андреа да се върти по Citiy Емануела да се върти по City и The Voice. Като са хубави парчета, аз не виждам защо трябва да се поставя някаква граница"- споделя поп изпълнителят.

"Мразя" е първото парче на Лазар Кисьов, което е продуцирано то "Пайнер" и се върти по Планета ТВ. "Г-н Димитров е страхотен човек. Говорихме по телефона, каза какво не му харесва, да го оправим, за да стане още по-хубаво. Целият екип на "Пайнер" са професионалисти и се стараят максимално добре да представят своите изпълнители" - на мнение е Лазар Кисьов.