Изпълнителят вече се радва на успеха на най-новото си парче със заглавие “Не деля”, което се появи този месец.

Позитивните оценки на публиката получи, както песента, така и свежото видео, с които сингълът бе представен. Екипът на “Звездно” покани Лазар в студиото тази седмица, за да разкаже подробности за този проект, както и какво следва това лято.

“Постарахме се много с целия екип, благодаря на всички, които взеха участие. Исках да е нещо по-различно от това, което всеки очаква и мисля, че се получи”, разкрива Лазар.
Той признава, че идеята да избяга от типично летния клип и клишето до някаква степен, също се е оказала добро попадение.

“Освен различната локация, се спряхме и на лека история и сюжет, в които може би всеки ще открие част от себе си”, казва още Лазар.

Прави впечатление, че изпълнителят е в прекрасно и много слънчево настроение, а самият той признава – “Да, щастлив съм”. Причина за това е новата философия, която Лазар се стреми да следва – да се радва максимално на живота и от всичко, което му се случва, да се стреми да взима само положителното.

Лазар споделя пред водещата Петя Костуркова, че плановете му това лято не включват толкова пътувания, колкото през първата половина на годината. Избрал е за своята ваканция Гърция, а там ще бъде заедно със своя приятелка.