Като всеки заклет пътешественик Лазар не успява дълго да остане на едно място и отново се впусна в поредното си пътуване.

След като това лято той предпочете да се посвети изцяло на работа и остави ваканциите на заден план, в първите есенни дни изпълнителят отлетя за Великобритания.

Той вече сподели няколко кадъра от Лондон, които пренасят последователите му в една типична картина, която може да бъде видяна в най-големия град в Европа. Лондон Ай и Бъкингамския дворец Лазар вече успя да види, както и Риджънтс парк, а в следващите дни той е решил да посети Тауър бридж, Британският музей, Уестминстърският дворец с парламента и др.

Няма начин да си в Лондон и да не се насладиш на театрална постановка или мюзикъл, а със сигурност и Лазар е предвидил да изгледа някое емблематично представление. Дали Лондон е крайната цел на певеца или той ще продължи ваканцията си на някое екзотично място засега можем само да предполагаме.

След завръщането си у нас обаче Лазар продължава активно да работи по новите си проекти. След успеха на “Не деля“ той е зареден с още повече хъс и желание да предложи най-доброто на публиката, а феновете му се надяват възможно най-скоро да ги зарадва с ново парче.