Лазар е сред изпълнителите, които могат да се похвалят с перфектна физическа форма.

Тя се дължи на комбинация от здравословна храна, тренировки и най-вече приятни емоции, но понякога и звездите изневеряват на полезните навици. В това можем да се убедим от най-новото фото, което изпълнителят сподели в социалната мрежа.

“Здравословна” закуска във Ватикана”, написа под снимката Лазар, като се пошегува с избора си на един вкусен начин да започне деня. По-интересна в случая е дестинацията, откъдето стартира сутринта за него – Ватикана. Това е най-малката независима страна в света, територията и е едва 0.440 кв. км. и се намира в град Рим.

Италия е единствената страна с която граничи, затова за всеки пътешественик, имащ път към Вечния град, посещението на Ватикана е задължително. Това пътуване Лазар си подари броени дни преди рождения си ден, а вече можем да видим и няколко кадъра от екскурзията. “Фонтана ди Треви” в Рим бе една от първите спирки в обиколката на певеца, а той не пропусна да спази обичаят с хвърлянето на монета във фонтана.

Според една от теориите, обичаят идва от XVIII век и се дължи на немските интелектуалци, които преди да си тръгнат от Рим, започнали да хвърлят монети във водата, за да се върнат отново. В основата е древен езически култ към водните боговете, на които трябва да се направят дарове. Ритуалът се разпространил и придобил световна слава благодарение на киното и най-вече на филма “Три монети във фонтана”.