Последният януарски петък, 30 януари, ще бъде специален за последователите на техно музиката, защото живата легенда CHRIS LIEBING ще се качи зад пулта в YALTA CLUB. Преди него, нощта ще открие eдин от резидентите на YALTA - PHILIP CHERNIKOV.

Във втората зала - легендарният български диджей Rady ще върне техно феновете в славните години между 1993 и 2003 със специален сет. DJ Rady е и първият български диджей подгрявал Chris Liebing.

От повече от 20 години Chris Liebing заема лидерска позиция на електронната денс сцена, превъплътил се в ролята на диджей, продуцент, радио водещ с над 200 000 слушатели на месец и двигател на лейбъла CLR. Немската сензация изгрява в средата на 90-те със специфичния “schranz” саунд, който съчетава твърди и бързи тек звуци. През годините той не спира да изследва различните музикални стилове, но остава верен на техно корените. Liebing е и един от първите, приветствали дигитализацията на музиката, а манипулацията на индивидуалните елементи в реално време всъщност прави сетовете му толкова вълнуващи. Първият му албум Evolution добива популярност за отрицателно време и му спечелва мястото на резидент в Cocoon, Ibiza, където дерзае цели четири последователни сезона. От там тръгват и редовните му участия в най-реномираните електронни фестивали, сред които Тime Warp, Awakenings, Exit, Love Parade.

Днес CHRIS LIEBING е на гребена на техно вълната точно толкова, колкото е бил и през 90-те. На 30 януари Yalta Club ще посрещне немското чудо, което без съмнение ще измори сладко българските меломани с енергичен и разтърсващ техно сет.

Билети в мрежата на Eventim и Yalta Club на цена от 30 лв.