Силиконовата фурия Джулиана Гани вече е досадна с парадирането с огромния си изкуствен бюст. При вчерашното й участие в "Черешката на тортата", тя не спря да говори пред гостите си за имплантите, които има. Тази седмица в кулинарното риалити гледаме вечерите на Гани, Лейди Би, Ева Найденова от "Тоника", рапърът Бобо и бийтмейкърът Искрен Тончев-Искрата. .

"Честна силиконска!", явно е любимата реплика на Джули, която си повтаряше само това, а за капак подари на гостите си статуетка с изваян бюст.

Неизменна тема на вечерята на риалити звездата беше гръдната обиколка. В нея особено се включи и гласовитата ар енд би дива Лейди Би. За разлика от плеймейтката, тя може да се похвали с напълно натурален бюст. "Смален, но е достатъчно голям след раждането... Имах много голям бюст преди години, но го смалих и сега е като на 15-годишна, естетично издържан", отсече Бойка Щерева, както са истинските имена на артистичната натура. Гани пък й пригласяше: "По-големи няма да правя. Заричам се, честна силиконска! Даже, тези са ми в повече, но каквото било - било!", разкая се брадърката.