Провокативната и скандална изпълнителка Лейди Би изненада и този път с нова свежа пролетна визия, информира ПРофайл. Ултра жълти очила, кожени аксесоари и секси тоалет като магнит привлече погледите на силната половина  в столичния Гранд де лукс.

На все по набиращата се скорост Гранде Фиеста, организирана от Ангелите на Карлос над 50 еротични модели свалят дрехи и задръжки и се забавляват до ранни зори. Със златиста плът, огромни ефектни крила на пеперуда, горещи мъжки тела подгряват клиентите всеки четвъртък след полунощ.

От тази сряда Гранд караоки партита възкръсват след като първи стартираха оттук със звездното участие на Анелия, Емилия и Сакис Кукос, Соня Немска, Нелина, Румънеца и Енчев, Борис Дали, Емануела и Крум.

По-различни, по-динамични и по-разкрепостени партита обещава пък оттук нататък креативния Карлос Димитров, който успешно прокара в нощна София партита на най-култовия сайт за запознатсва Гепи ме.

На 21 април от сцената на модерния Гранд ще се проведе конкурса Менхънт. Ще изберем най-добрия мъжки модел, който да представи страната ни в Корея тази година.