Скандалната ар енд би дива Лейди Би се изповяда. Причината за откровеността на певицата е новата й любов. Пазарджлийката призна, че е открила любовта след 6 години самота. Мъжът, който я направи щастлива се казва Пламен Кръшков и е от Карлово. Двамата са заедно от три месеца.

"Шест години бях сама. Майка ми дори се притесняваше и ми предлагаше разни мъже, които не харесвах. И точно когато нямах стимул и желание да търся подходящия човек, когато ходех без грим и не се вълнувах, случайно се срещнахме с Пламен. Беше любов от пръв поглед. Аз съм много ранима, емоционална и чувствителна и на моменти се плаша от тази голяма и неочаквана любов", сподели пред в. "България Днес" щастливата Бойка Щерева, както са истинските имена на звездата.

И Лейдито, и Пламен имат синове от предишни връзки. Крис на Бойка скоро прави 6 години, а Кристиян на Пламен е батко с две години. Освен адаши малчуганите много се харесват и постоянно играят заедно, не крие радостта си певицата. "Говорим за дете и за сватба, но изчакваме да видим най-вече къде ще се установим за постоянно и да решим други важни неща. Представям се в бяла рокля, с голямо деколте, подчертаващо хубавия ми бюст и прическа на кок. Споделям на Пламен - представяш ли си ако имаме момиче, каква принцеса ще бъде, облечена с дантели и много красива", разказва още талантливата Лейди Би.

Досега брюнетката не вярвала в брака, но вече гледа на живота с други очи. Преди месец официално обявила пред публиката, че това е било последното й голо шоу с лепенки на гърдите. Разочарованието било голямо. "Отдавна съм се наситила на тази тръпка. А и в един момент трябва да избираш между това и семейното щастие и уют. Лукс и пари не ми трябват, видяла съм достатъчно", категорична е изпълнителката на "Back 2 You".