Лейди Гага и Брадли Купър не само имат връзка, а вече и живеят заедно! Това твърдят някои западни таблоиди, като се позовават на информация от доверени източници. Според тях звездното дуо от дълго време усилено крие връзката си заради формалната половинка на Брадли - Ирина Шейк. Но след като двамата се разделиха, Лейди Гага действала смело и се нанесла в жилището на режисьора.

Всички са убедени, че любовта между певицата и Брадли се е зародила по време на снимките на хитовия филм "Роди се звезда". Причината светът да се усъмни, че между двамата има единствено професионализъм и приятелски чувства, е поведението им и извън снимачната площадка. Лейди Гага и Брадли Купър неведнъж са се държали за ръка и са се прегръщали сякаш имат интимна връзка, а изпълнението на наградите "Оскар" зашемети цял свят, включително и артисти от гилдията. 

Преди няколко месеца Лейди Гага категорично отрече слуховете, че има връзка с режисьора, но може би след раздялата му с Ирина Шейк отношенията им са се развили.Междувременно в интервю за "Harper's Bazaar" Ирина не коментира най-интересната напоследък тема около нея – раздялата с Купър. Актьорът също не е говорил публично по темата. Тя обаче бе категорична, че вярва в брака: „Всеки гледа на това различно. Дали вярвам в брака? Да, разбира се. Не съм от хората, които са срещу него.“


Сподели и какво мисли за ролята на майка и митовете, свързани с нея: „Дайте ми една причина, заради която трябва да носиш по-дълга пола, просто защото си майка. Не! Не вярвам в това. Наистина! Как на хората им хрумва подобно нещо? Защо трябва да променяш себе си и това как се чувстваш, само защото ставаш майка".

източник: woman.bg и Sportal.bg