Американската поп звезда Лейди Гага смята да публикува своите дневници.

Ексцентричната звезда, която предизвика скандал по-рано тази седмица, като пуши канабис на сцената в Амстердам, си води подробни дневници за живота си на път, за да може да ги предаде на децата си след години.

Тя обаче би обмислила да публикува дневниците. "Докато обикаля света, Гага записва всичко в дневника си. Той съдържа нейните мисли, чувства, рисунки, снимки и дори писма между нея и майка й Синтия. Тя пази всички като спомен, така че ако някой ден има деца, те да могат да прочетат всичко за своята майка поп звезда", разкри запознат източник пред британския в. "Дейли Стар".

"Гага казва също така, че един ден може да обмисли възможността да публикува дневниците, когато настъпи подходящият момент", допълни източникът. Но ако звездата реши да публикува дневниците си, това няма да е за пари.

"Тя често говори за това колко забавно би било да публикува дневниците. Но ако го направи, решението няма да се основава на пари, а ще бъде за почитателите. Гага би обмислила да им направи такъв подарък", съобщи източникът, пише БГНЕС.