Или екстравагантната певица Лейди Гага се е изчерпала в изобретателните визии, с които се появява в публичното пространство, или феновете вече са "имунизирани" срещу скандалния й външен вид.

Още през 2008г., когато звездата изгря на музикалната сцена с първия си самостоятелен албум "The Fame", тя не спира да се стреми към това да шокира публиката с поведението и облеклото си. От сурово месо, завързано около тялото й до гола поява на сцената, облечена единствено в пенливи балончета, Лейди Гага като че ли в последно време се изчерпа.

Новаторството в звездата започва да избледнява, а оригиналните й тоалети правят впечатление, но не оставят хората в същия шок от преди. Истина е, Гага е предсказуема с непредсказуемостта си, а това не се харесва на почитателите й. "Ако сте виждали едно от скандалните изпълнения на Гага, значи сте виждали всичките й", коментира фен под снимка, публикувана на официалната страница на певицата в Фейсбук.



За съжаление звездата вече не е това очарователно създание, което беше през 2008г., а критиците упорито я съветват да съсредоточи вниманието си върху песните, не върху визията, пише БГНЕС.