Скандално известната певица Лейди Гага представи неофициално своя първи парфюм, който се нарича ''Fame''. Това тя стори, след като преди ден в интернет ''случайно'' изтекоха няколко снимки на новото модно ухание, които разбуниха духовете.

Преждевременната поява на снимките на флакона принуди ексцентричната изпълнителка да разкрие всички подробности около новата си инициатива за печелене на зелени долари, което тя осъществи чрез профила си в Туитър.

В социалната мрежа Лейди Гага обясни, че парфюмът /който чието работно име беше ''Чудовище''/ няма да мирише на семенна течност, каквото било първоначалното й желание и ще бъде пуснат в магазините по средата на това лято.

Всъщност, уханието е съчетание от ароматите на тигровата орхидея, беладона, тамян, шафран, праскова и медени капки. Певицата окончателно отрече всички слухове, че парфюмът трябвало да съдържа мирис на кръв и сперма, за да е подходящ за скъпоплатени проститутки, пише skandalno.bg.

''Той е черен като душата на славата. Веднъж разтворил се във въздуха се превръща в невидим'', се казва в част от рекламното послание на новия аромат. Зевзеци пък се пошегуваха, че в България парфюмът ще бъде пуснат по сергиите още преди да се е сътояла официалната му премиера в САЩ.