Певицата Лейди Гага призна, че страда от фибромиалгия – състояние, съпътствано от постоянни болки в мускулите, умора и проблеми със съня и паметта.

В биографичния й филм „Gaga: Five Foot Two“ звездата разкрива борбата си с постоянните болки, но едва сега тя съобщи, че те се дължат на фибромиалгия.

Лейди Гага се оттегля временно от музикалната сцена Певицата Лейди Гага възнамерява да се оттегли от музикалната сцена за неопределен период от време след края на турнето си. Това обяви с... Прочети повече

„В нашия документален филм хроничната болест и хроничните болки, с които се боря, са фибромиалгия. Искам да помогна за осъзнаването на болестта и да свържа помежду им хората, които страдат от нея“, написа Гага в Twitter.

Звездата също така сподели във връзка с филма, които предстои да бъде излъчен, че често се допитва до близките си и търси техните съвети за кариерата си. „Питам това много хора в живота си, както и моето семейство, постоянно“, казва тя и допълва, че „в края на деня аз съм дъщерята на баща ми, дъщерята на майка ми, сестрата на сестра ми“.