Лейди Гага дължи известността си на това, че е една от най-провокативните изпълнителки на света, но този път може би стигна твърде далеч в желанието си да шокира, пише "Дейли мейл".

Съвсем наскоро се появи фотос, на който певицата е с осезаемо променен вид. Снимката е част от промоцията на новия й албум "Born This Way", който ще излезе на пазара на 23-ти май.

На нея Гага демонстрира изпъкнали скули и туширани вежди, които й придават сух и измършавял вид.

Шокиращата снимка е била публикувана от самата звезда на страницата й в Туитър.

Това е и първият пост във връзка с дългоочакваният й нов албум "Born This Way", който ще бъде и втори студиен албум за звездата.



Странна: Лейди Гага съвсем наскоро публикува в Туитър тази снимка, на която изглежда изпита и измършавяла

Слабата фигура на Гага се превърна в обект на дискусии, веднага щом певицата доби известност.

Миналата година авторът на неофициална биография и бивш мениджър на нейните турнета – Дейвид Чимни заяви, че Гага е била вкарвана в болница шест пъти през 2009-та в следствие на изтощителния глад, на който се подлагала, за да може да влезе в скандалните си сценични костюми.

*Лейди Гага

По всичко личи, че 24-годишната певица е готова на големи жертви, за да провокира с външността си, а наскоро тя дори призна, че косата й капе от постоянното третиране. Гага, която е естествена брюнетка, стана известна с платинено-русите си кичури. Пред People тя призна, че се тревожи за косата си заради количеството боя, което използва.



*Със свежо лице: Певицата изглежда здрава и свежа, когато на 18 години е била възпитаничка на Manhattan Girls School

Освен, че промотира предстоящия си албум, Гага е заета и с турнето си "Monster's Ball". Наскоро тя показа ангажираност и по отношение на пострадалите при трагедията в Япония. Тя се зае със събирането на средства за злополучния регион, сътворявайки гривна с надпис "We Pray For Japan" като печалбите от гривната ще постъпят във фонд за пострадалите от земетресението и последвалото цунами. Само в рамките на 48 часа продажбите достигнаха повече от 250 000 долара.

Вижте видео:

Lady Gaga - "Born This Way"