Поп звездата Лейди Гага се раздели с годеника си Кристиан Карино, пише списание Космополитън. Говорител на 32-годишната певица потвърди, че връзката е прекратена. Това е втора сериозна връзка на Лейди Гага, която се разпада в последните три години.

Слухът, че певицата и Карино, който е неин агент, са се разделили плъзна в Лос Анджелис, където Лейди Гага се очаква на церемонията за раздаването на наградите Оскар. Тя е номинирана за най-добра актриса за ролята й във филма Роди се звезда, а също така е предвидено да изпее на живот песента Shallow от саундтрака на филма.

Годежът между Лейди Гага и Кристиан Карино беше обявен от певицата през октомври. Връзката им започнала в началото на 2017 г., малко след като Лейди Гага се раздели с дългогодишния си приятел, актьора Тайлър Кини.

Лейди Гага и Карино изглеждаха в добри отношения на раздаването на наградите Златен Глобус по-рано през годината, но фенове забелязаха, че на церемонията по раздаването на наградите Грами преди 10 дни, певицата не носела големия си годежен пръстен.