Феноменът на съвременната поп музика – Лейди Гага ще се възползва от сцената на Коачела, за да заснеме кадри към предстоящия си филм с Брадли Купър - „Роди се звезда”.

За целта холивудският актьор ще се изправи редом до певицата пред публиката, която ще се състои единствено от пълнолетни меломани, оборудвани с кънтри шапки и ботуши.

Именно по време на концерта на Гага на Коачела ще бъдат реализирани сцени от тематично шоу на героите в римейка на едноименната лента от 1954 г. Билетите ще струват едва 10 долара, всички от които ще бъдат дарени в организацията на певицата срещу психически тормоз – Born This Way Foundation.

В „Роди се звезда” изпълнителката на Bad Romance ще влезе в ролята на младо момиче, което изгрява като обещаваща кино звезда в Америка. По пътя й към славата ще я упътва героят на Брадли Купър - популярен актьор, чийто алкохолизъм слага край на кариерата му. Заради любовта си към чашката той ще се окаже зад решетките, а на помощ ще му се притече Гага.

„Роди се звезда” ще бъде дебют в режисурата за Купър, като от Warner Bros заплануваха премиерата на филма към края на лятото на 2018 г.

Междувременно Гага се възползва от трибуната на „Коачела”, за да представи и най-новия си сингъл - The Cure.