Скандалната изпълнителка Лейди Гага никога не се оплаква по време на тренировките й във фитнеса, независимо колко трудни и натоварващи са те, твърди личния треньор на звездата.

Изпълнителката на хита "Telephone" поддържаше специален фитнес режим миналата година, след като реши, че иска да има перфектно тяло.

Нейният личен треньор Харли Пастернак заяви, че независимо колко тежки са натоварванията й с нея, тя ги понася с лекота.

"Както повечето звезди, тя не разполага с много време, така че когато е с мен е винаги съсредоточена и никога не се оплаква, независимо от това колко много я притискам. Винаги е била активна, но преди около година реши, че иска да има перфектно тяло, така че увеличи тренировките", заяви Пастернак.

Той допълни, че смята, че неговите тренировки, които се състоят от 30 минутни упражнения 4 до 5 седмично, са помогнали за покачването на личното самочувствие на 24-годишната Гага, така че тя се чувства перфектно в зашеметяващите си тоалети.

Междувременно, Лейди Гага потвърди, че ще бъде гост изпълнител в американското телевизионно шоу за таланти "Американски идол" на 5 май.

източник: БГНЕС