Черната Златка и лансирания от нея Боби изнудват съквартирантите от „ВИП Брадър" за пари, уж за лечението на моториста, който е парализиран.

В техните мрежи попаднал Лео, който решил да дари 10 процента от хонорари си от предаването за лечението на 26-годишния Борис Христов, пише ''Всеки ден''. По изрично негово желание благородния му жест останал скрит от публиката, както изискват правилата на истинската благотворителност.

Веднага след излизането си от къщата обаче той бил атакуван от Боби, чието приятелство в социалната мрежа Фейсбук лекомислено приел, с напомняне, че чака пари. Тонът бил доста нелюбезен и укорителен, което смутило италианеца. Масло в огъня доля и Златка, която в телевизионно интервю директно обвини Лео, че не изпълнил обещанието си и дори не си вдига телефона. Тя използва почти всички медии, включително и личната си страница във Фейсбук", за да се оплаче, че Лео не е дал обещаните средства. Стигна до там дори да го нарече „лъжец" и „лицемер".

„Потресен съм! Та аз още не бях получил хонорара си, нямах време да се видя със семейството си. Бях подложен на невероятен натиск, страшно обиден за мен", обясни вбесен съквартирантът.

Той се обадил на Боби и му намекнал, че постъпката му е неприемлива и директно отсякъл, че ще дари пари за друг нуждаещ се.



Лео е много наскърбен и заради поведението на Златка Димитрова, с която стана близък в къщата в Нови хан. В телевизионно интервю той обясни, че идва от страна, където измамите са много големи и ежедневни, затова трудно се доверява. Бил обаче провокиран от плеймейтката да помогне и затова не може да си обясни цялата злоба, която тя изля върху него в последните дни.

Приятели на Бианки са категорични, че той никога не се е стискал за дарения и когато може, помага.

За всички запознати с историята, претенциите на Боби и Златка са много странни, защото още преди финала на „Биг Брадър" стана ясно, че парите за операцията на момчето са вече събрани.

Както „Уикенд" разкри, Борис Христов е виновен за тежка катастрофа с мотор, в която загиват двама души, но това бе спестено на зрителите. Самият младеж е парализиран на легло.